màgia educativaEn un espectacle de màgia el públic espera veure les habilitats d’un mag i sorprendre’s amb elles. Però, i si aquest mag, a més, ensenya? Benvinguts als espectacles de màgia educativa. Aquests són propostes d’espectacle creades pel mag Albert Llorens que han estat representada en escoles i biblioteques.

Espectacles de màgia educativa per escoles i biblioteques

Les biblioteques són centres que, en els darrers anys, han ampliat el seu ventall d’ofertes lúdico-recreatives-culturals per a la societat. L’espectacle “Bibliomàgia” és un espectacle de màgia per ser presentat en sales de biblioteques.  Serveix per recordar-nos aquestes activitats (no només préstec de llibres, sinó DVD’s, videojocs, connexió a internet,…).

Es presenten dos formats d’espectacle. El de format petit (anomenat simplement “Bibliomàgia”) està pensat per a ser repetit vàries vegades en diferents biblioteques. Per altra banda, el de format mitjà (“Gran-Bibliomàgia”), està pensat per a ser presentat en inauguracions o actes destacats.

En cas de voler fer una activitat de major envergadura (per a la inauguració d’una biblioteca, una festa assenyalada,…), s’ofereix un espectacle que manté l’estètica “d’amor pels llibres i per la lectura”, però en forma d’espectacle de màgia d’un format major.

En aquest espectacle, a part de realitzar alguns dels efectes de l’espectacle “Bibliomàgia”, s’exploraran noves formes de contacte amb el públic. No només sortiran algunes persones del públic a interactuar a l’escenari. A més a més, en un moment de l’espectacle tots es convertiran en mags realitzant un efecte màgic simultàniament.

Al final, es parlarà de l’últim gran mag-escapista de la història: Harry Houdini. Amb la col·laboració d’un parell de persones del públic, Albert Llorens serà lligat amb cadenes i apressat dins d’un sac, intentant imitar l’últim efecte de Houdini. Tot per acabar (si surt bé) amb una sorpresa final.

Música, dinamisme i participació del públic es mesclaran amb la màgia dels llibres i la lectura en un espectacle trepidant i simpàtic.